Ardei umpluţi cu fasole şi orez - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Ardei umpluţi cu fasole şi orez

Ardei umpluţi cu fasole şi orez

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ardei grasi verzi, 1 cana fasole alba piure, 11/2 cana orez alb sau brun fiert, 1 rosie taiata marunt, 1 ceapa rosie rasa, 2 linguri patrunjel tocat, sare de mare si piper pentru gust, 2 cani ciorba de legume sau supa din conserva.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se scot cotorul si semintele de la ardei.
Se combina restul ingredientelor, fara ciorba de legume, se amesteca si se umplu ardeii cu aceasta compozitie si se pun intr-o oala.
Se toarna ciorba de legume peste ardei si, daca este necesar, se mai adauga apa astfel incat ardeii sa fie pe jumatate acoperiti.
Se acopera si se tin timp de 1 ora pe foc mic, sau pana cand ardeii sunt moi, adaugandu-se apa, daca este necesar.
Se scot ardeii din oala si se pun pe un platou. Se servesc calzi sau se acopera, se pun la frigider si se servesc reci.
4.395 vizualizări
1.037 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
16. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
21. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Găluşte cu griş (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de varză albă cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de urzici (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.