Bomboane colorate pentru ornat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Bomboane colorate pentru ornat

Bomboane colorate pentru ornat

Ingrediente: 2 foi sau 6 granule de gelatina, 60 ml apa, cca 1/4 kg zahar pudra, coloranti vagetali (rosu, verde, oranj sau cacao).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Gelatina se lasa sa se inmoaie in apa rece (daca este in foi se taie marunt ) pina cind o absoarbe in intregime, apoi se amesteca pe apa fierbinte pina se dizolva bine. Intr-un castron, se pune zaharul pudra; se face o gaura la mijloc cu lama unui cutit inoxidabil, in care se desarta gelatina, putin calduta, amestecind circular cu cutitul ca sa incorporeze zahar pina se obtine un aluat nu prea virtos. Se imparte apoi in atitea bucati, cite culori dorim sa realizam. Se ia pe rind fiecare bucata, se pun pe ea 2-3 picaturi de esenta (colorant) cu care se framinta in zahar pina cind se obtine un aluat mai virtos, apoi se taie cu cutitul in bucatele, lasindu-le rasfirat sa se usuce. Se pastreaza in borcane cu capac, fiecare separat sau amestecate. La nevoie, se presara pe glazuri pentru decor.
2.770 vizualizări
804 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
4. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
5. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
7. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
8. Tarte colorate (Dulciuri > Prăjituri)
9. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sos pentru spaghete (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
13. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
14. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci)
15. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
16. Pastă de gălbenuş (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
20. Ghiveci pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Bomboane de cafea cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
23. Bomboane Rafaello (Dulciuri > Prăjituri)
24. Sos de roşii (rece) pentru macaroane (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
25. Marinată (baiţ) pentru fezandare rapidă (Sosuri > Sosuri reci)
26. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci)
27. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.