Bomboane din fondant cu vişine - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Bomboane din fondant cu vişine

Bomboane din fondant cu vişine

Ingrediente: 60-70 visine din visinata, 200 g glazura de cacao sau serbet.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Visinele se scot din visinata cu o zi inainte si se pun pe un servetel de hirtie sa se usuce. Cca 200 g fondant alb se pune intr-o olita de 1 l care se asaza pe un vas cu apa calda (nu fierbinte). Se amesteca cu o lingura de metal, pina cind fondantul se moaie (sa curga); daca este prea viscos, se adauga citeva picaturi de apa. Fondantul nu trebuie sa fie prea subtire, ci sa ramina pe visina in strat de cca 3 mm sau chiar mai gros. Se introduc 5-6 visine in fondant, se scot imediat si se aseaza pe un platou sau pe o foaie de nylon. Fondantul alb se poate colora cu citeva picaturi de vopsea vegetala si aroma cu citeva picaturi de esenta de lamiie, portocala, fistic, sau trandafiri cu care se amesteca, in timp ce se incalzeste pe apa calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se glaseaza cu serbet de cacao, trecindu-le prin aceasta glazura. Se pastreaza in cutie, in straturi suprapuse, cu pergament intre ele.
4.569 vizualizări
825 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
19. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
27. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.