Borş de iepure vînat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de iepure vînat

Borş de iepure vînat

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Coastele, sira spinarii si tot ce nu se foloseste la friptura, 2 morcovi, 1 ceapa mare, o lingura de bulion de rosii, citeva frunze de tarhon, 100 g slaninuta afumata taiata feliute, multa verdeata, 1/2 litru bors.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu muschii de pe spate se pun la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si sare in 2 l apa. Dupa fierbere (se incearca carnea cu furculita), se strecoara si se pune intr-o oala de 4 litri supa rezultata impreuna cu carnea fiarta. Se completeaza cu apa astfel incat sa ramana loc si pentru borsul de putina, bulion (poate fi suc de rosii) pentru culoare, taitei de casa si se da in cateva clocote impreuna cu slaninuta taiata felii foarte subtiri. Cand e aproape gata se adauga si borsul de putina (dat in clocot separat), tarhonul si verdeata.
Serviti fierbinte si cu ardei iuti sau dreasa cu smantana.
2.437 vizualizări
771 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
4. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Sos vânătoresc (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.