Borş de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de pui

Borş de pui

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 l apa, 1 l de bors, un pui mijlociu, zarzavat de supa, verdeata, cozi de ceapa verde, doua rosii, un morcov, o radacina de patrunjel, o ceapa, trei linguri de orez, un galbenus, doua linguri de smantana, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat in bucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma. Se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiat fin si rosiile taiate bucati si fara seminte. Inainte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smintina.
3.020 vizualizări
885 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.