Borş de spanac (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de spanac (I)

Borş de spanac (I)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 kg spanac, 1-2 l apa, 1,5 l bors, 100 g morcovi, 500 g cartofi, 100 g pastirnac, 50 g patrunjel, 200 g ceapa, 400 g costita afumata, 600 g rosii sau 500 ml suc de rosii, 100 g pasta de tomate, 150 ml ulei, 100 g unt, sare, piper, leuştean, pătrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Spanacul se curata frunza cu frunza, se spala in mai multe ape si se lasa la scurs in strecuratoare. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt apoi se inabusa in grasime, se adauga morcovul curatat si taiat marunt, costita taiata cuburi mici impreuna cu zarzavatul curatat si taiat marunt. Se amesteca componentele in vasul de inabusire care se acopera cu un capac. Se adauga si spanacul si se amesteca. Dupa ce s-a inmuiat spanacul se adauga apa, apoi cartofii taiati felii si se lasa sa fiarba. Dupa citeva clocote se adauga borsul fiert separat si strecurat, rosiile curatate si taiate felii sau sucul de rosii. Cind totui a fiert, se retrage oala de pe foc, se adauga leusteanul si patrunjelul taiat marunt. Se potriveste gustul de sare si acru. Se poate servi cu crutoane de pîine.
2.307 vizualizări
817 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.