Borş oltenesc cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş oltenesc cu ciuperci

Borş oltenesc cu ciuperci

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 200-300 g ciuperci de cultura sau hribi (manatarci), 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri orez, 1 1/2 l apa, 3/4 l bors, leustean si patrunjel verde, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata zarzavatul si ceapa si se pune la fiert cu apa si sare. Se spala bine ciupercile si se taie feliute. Cand zarzavatul a fiert, se scoate cu spumiera si se pune supa din nou pe foc. Cand clocoteste, se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba la foc moale pana se inmoaie. Se pune orezul, ales si spalat, iar cand acesta e aproape fiert, se toarna borsul clocotit. Se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna, se stinge focul, se adauga leusteanul si patrunjelul si se lasa oala acoperita pana la ora mesei.
Daca vreti ca borsul sa fie mai legat si cremos, se topeste o lingura de faina intr-o tigaie cu putin untdelemn, se stinge cu o ceasca de supa si se amesteca in oala inainte de a adauga borsul.
5.952 vizualizări
1.015 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
4. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.