Timp de preparare: 1 h 10 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 750 g brinza de vaca, 100 g unt, 2 linguri smintina, 1 lingura faina, 3 linguri zahar, 100 g stafide, 4 oua, coaja rasa de la o lamiie, un praf sare, unt si pesmet pentru forma, sos de vanilie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Brinza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smintina, sarea, untul incalzit si coaja de lamiie. Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cite unul, si spuma de albusuri. Se asaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit si se lasa pina se rumeneste. Se serveste cu sos de vanilie.