Canelloni cu brânză şi spanac - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Canelloni cu brânză şi spanac

Canelloni cu brânză şi spanac

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 16 canelloni (macaroane-tuburi, pentru a putea fi umplute, se gasesc in comert), sare, 650 g spanac proaspat, 75 g samburi de nuca, 150 g telemea, 1 ou, 1 lingura pesmet, piper, un praf de oregano, 3 linguri unt (margarina), 2 linguri (cu varf) de faina, 3/4 l lapte, 75 g cascaval ras, grasime pentru forma, 400 g rosii.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb canelloni in apa cu sare si se lasa sa se scurga.
Se alege spanacul, se spala si se tine un minut in apa clocotita. Se clateste cu apa foarte rece, se scurge si se toaca mai mare.
Se amesteca spanacul cu nuca zdrobita, telemeaua faramitata, oul si pesmetul si se adauga sare, piper si putin oregano (ras). Cu aceasta compozitie se umplu apoi macaroanele canelloni.
Se pun la incins doua linguri de margarina, se adauga faina, se amesteca pana se rumeneste putin si se stinge cu lapte. Se lasa sa fiarba foarte incet circa 5 minute, dupa care se incorporeaza cascavalul ras. Se gusta de sare si piper.
Se incinge cuptorul.
Se unge o forma cu grasime, se toarna pe fund trei linguri de sos (lapte + cascaval), se aseaza canelloni, iar peste ele se toarna sosul ramas si se presara cascavalul ras.
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si seminte, se taie cubulete si se pun si ele peste canelloni.
Deasupra se presara restul de unt (margarina) taiat bucatele.
Se coc 40 de minute (in primele 20 de minute forma se acopera cu folie de aluminiu).
3.810 vizualizări
826 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
30. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.