Carne de vacă cu sos picant - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Carne de vacă cu sos picant

Carne de vacă cu sos picant

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g carne, 1 kg cartofi, 3/4 pahar smintina, 1 lingura de sos, 2 buc. ceapa, o lingura faina, 3 linguri unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege carne moale de vaca, se spala, se curata de tendoane, se taie in felii potrivite, se bate cu ciocanul de lemn si apoi se taie pai. Ceapa curatata si spalata se taie subtire si se prajeste in unt. Cind ceapa s-a rumenit, se adauga carnea taiata, sarata si piperata si se prajeste cca 10 minute, amestecindu-se cu furculita. Se presara apoi carnea cu faina, se amesteca si se prajeste din nou 5 minute. Dupa aceea se adauga smintina, se amesteca, se fierbe 10 minute, se drege cu sos picant (sau bulion de rosii) si se adauga sare dupa gust. Ca garnitura se servesc cartofi prajiti. Carnea si cartofii se pot presara cu marar sau patrunjel verde tocat marunt.
3.010 vizualizări
817 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
10. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
15. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.