Carne de vacă înăbuşită cu ceapă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Carne de vacă înăbuşită cu ceapă

Carne de vacă înăbuşită cu ceapă

Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g carne de vacă, 800 g cartofi, 2-3 cepe, o lingură făină, 2 linguri grăsime cartofi prăjiţi întregi sau tăiaţi în 2-4 părţi, 1 foaie de dafin, 2 fire de cuişoare, 5-6 boabe de piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege carne macră, se spală, se taie în bucăţi de cîte 80-100 g, se săreazî, se presară cu piper, se dă prin făină şi se prăjeşte în tigaie pe toate părţile, pînă cînd se rumeneşte. Se aşează apoi în cratiţă. În tigaia unde s-a prăjit carnea, se toarnă un pahar de apă, se lasă să dea un clocot, se strecoară prin sită în cratiţa cu carne şi se mai adaugă 2 pahare de apă fierbinte. Cratiţa se acoperă cu un capac şi se pune la foc mic sa fiarbă înăbuşit 2-2 1/2 ore. După aceea, se adaugă peste carne ceapa tăiată mărunt şi prăjita separat, cartofi prăjiţi întregi sau tăiaţi în 2-4 părţi, 1 foaie de dafin, 2 fire de cuişoare şi 5-6 boabe de piper (sau o bucată de ardei iute), se lasă carnea să mai fiarbă înăbuşit încă 1/2 oră.
3.920 vizualizări
901 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
7. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
20. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.