Ceapă roşie umplută cu jambon - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Ceapă roşie umplută cu jambon

Ceapă roşie umplută cu jambon

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 cepe rosii mari, doua frunze de salvie, 40 g jambon (crud), 30 g miez de paine, o lingura smantana, 25 g parmezan (sau cascaval) ras, o lingurita vermut alb sec, o lingurita ulei de masline, nucsoara, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb in aburi cepele intregi, necuratate de coaja, circa 25 de minute. Se incinge cuptorul la 150 de grade C si se unge o tava cu ulei. Se taie cepele cam la 2/3 din inaltimea lor - capacelele se pun de-o parte - si se scobesc pana la o grosime de aproximativ 0,5 cm. Jumatate din miezul de ceapa se taie marunt, impreuna cu jambonul si se amesteca cu smantana, miezul de paine faramitat, vermutul si salvia taiata fasii.
Se adauga sare, piper si nucsoara rasa. Se introduce umplutura astfel preparata in cepe si se pun la loc capacelele. Se asaza cepele in tava, se toarna peste ele trei linguri de apa, se acopera cu folie de aluminiu, se baga la cuptor si se lasa 15 minute.
Cepele umplute se servesc fierbinti sau caldute, ca antreu.
5.869 vizualizări
972 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
4. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
12. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
13. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
14. Salată de ceapă de iarnă (Salate > Salate de legume)
15. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
16. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
18. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
19. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
20. Salată de cartofi cu ceapă şi ou (Salate > Salate cu ouă)
21. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
22. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată de varză roşie cu mere (Salate > Salate de legume)
24. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
25. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
26. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
27. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
29. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
30. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.