Cebiche (salată de peşte crud marinat) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Salate » Salate cu peşte » Cebiche (salată de peşte crud marinat)

Cebiche (salată de peşte crud marinat)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 800 g de file de peşte alb (merluciu, cod sau chiar somon), 2 cepe, 1 căţel de usturoi, 1 ardei iute verde, 1 portocală, 6 lămîi verzi sau 4 lămîi galbene, 1 salată verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi usturoiul. Se pisează usturoiul şi se taie ceapa rondele. Se taie ardeiul în două pe lung, se scot seminţele şi filamentele albe şi se taie în lamele fine.
Se taie şi se stoarce sucul portocalei şi al lămîilor.
Se taie peştele în cuburi sau în felioare. Se pune peştele pe fundul unei salatiere. Se acoperă cu usturoiul, ceapa şi ardeiul. Se sărează şi se varsă sucul citricelor pe deasupra. Se lasă la frigider pentru cel puţin 4 ore, amestecîndu-se din cînd în cînd.
Se spală şi se usucă foile de salată. Se căptuşesc boluri individuale cu salata verde şi se pune pe deasupra peştele marinat. Se decorează cu rondele de ceapă şi lamele de ardei iute din marinată.
Se poate face această salată şi cu cozi de creveţi sau langustine şi se adaugă în marinată o lingură de muştar (de Dijon) şi o linguriţă de bulion de tomate.
13.095 vizualizări
1.220 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
13. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
17. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
19. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume)
23. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de varză şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
25. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
27. Salată de crudităţi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
28. Salată de mere şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
29. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
30. Geagic (salată turcească) (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.