Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie
Porţii: 6
Ingrediente: 300 g caşcaval ras (brînză telemea), 300 g parizer (şuncă, salam cu şuncă), 4 ouă fierte tari, 4 ouă crude, 3-4 linguri smîntînă, 3-4 linguri făină, piper după gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Se bat 4 ouă cu telul (mixerul), se adaugă caşcavalul ras, parizerul tăiat cubuleţe, smîntîna, făina, piperul şi se omogenizează. Tava de chec se tapetează cu ulei şi făină, se pune jumătate din compoziţie, se adaugă ouăle fierte tăiate jumătăţi şi se pune restul de compoziţie. Se pune în cuptorul încins şi se coace 20 minute (e gata cînd se desprinde de pe marginea tăvii).
Se serveşte rece, tăiat felii.