Chifle umplute cu brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Chifle umplute cu brânză

Chifle umplute cu brânză

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10 chifle, 200 g brinza de vaca si de oaie, 150 g unt, 150 g smintina sau lapte, 2 ouă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie la fiecare chifla cite un capac, se scoate miezul si se pune într-un vas. Brinza se da prin razatoare, se amesteca cu brinza de vaci si cu miezul de chifla. Se adauga 1/2 din cantitatea de unt, smintina sau laptele si un ou. Se amesteca compozitia bine. Cu pasta pregatita se umplu chiflele, se pun capacele si se ung cu untul si oule ramase. Se introduc la cuptor pentru rumenire cca 15 minute, la foc moderat. Se servesc calde, ca antreuri.
3.139 vizualizări
821 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
18. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
19. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
21. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
22. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
23. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
24. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
25. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
26. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
27. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
29. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.