Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă bănăţeană cu carne de porc |
|
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 17. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 19. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |