Ciorbă cu carne de oaie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă cu carne de oaie

Ciorbă cu carne de oaie

Ingrediente: 800 g carne de oaie, 2,5 I apa, 250 g morcovi, 100 g bulion, 200 g ceapa, 300 g cartofi, 150 g ardei gras, 50 g leustean, 1 leg. verdeata, 100 g telina, 5 g sare de Iamaie, (otet), 100 g albitura, 100 ml ulei, 300 g rosii, 150 g varza alba, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se porţioneaza, se spala, se opareste, se spala in citeva ape reci si sa pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, iar in timpul fierberii se adauga ceapa curatata, spalata si leusteanul si patrunjelul taiat marunt. Zarzavaturile se curăţă, se spală, se taie în formă neregulate şi se înăbuşă în ulei cu adaos de apă. După fierberea cărnii pe jumătate se adaugă zarzavatul înăbuşit, varza curăţată, spălată şi tăiată în cuburi. Se continuă fierberea încă 30 minute. Spre sfârşitul fierberii se adugă roşiile, pasta de tomate diluate cu zeamă fierbinte. Se potriveste gustul de sare şi sare de lămâie dizolvată. Se serveşte cu verdeaţă tăiată mărunt.
16.375 vizualizări
1.123 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.