Ciorbă cu gulii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă cu gulii

Ciorbă cu gulii

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 gulii potrivite, 2 morcovi potriviti, 2 radacini de patrunjel potrivite, o telina mica (optional), 1 ceapa, smantana, sare, piper, vegeta, 2 galbenusuri, sare de lamaie sau zeama de lamaie, ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata toate legumele si se taie cubulete. Zarzavatul (in afara de gulii) se caleste in putin ulei. Se pun apoi peste legumele calite apa fierbinte si sare. Cand sunt pe jumatate fierte, se pun si guliile taiate cubulete. Cand au fiert se adauga piper macinat si vegeta. Se da focul la minim si se adauga smantana frecata cu galbenus urile, dar cu mare atentie, sa nu se taie, apoi se ia de pe foc si se presara cu patrunjel proaspat tocat. Se acreste cu zeama de lamaie sau cu sare de lamaie.
7.714 vizualizări
1.135 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
16. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
21. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Găluşte cu griş (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de varză albă cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de urzici (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.