Ciorbă de berbec - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de berbec

Ciorbă de berbec

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg carne de berbec, 2 morcovi, 1 ceapa, 1/2 buc. telina, 1/2 pastirnac, 1 cartof, 2-3 rosii, 1/2 l zeama de varza, o legatura patrunjel, sare, piper, 2 l apa, 2 oua.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea si se opareste in apa clocotita. Se limpezeste bine in apa rece si se taie in bucati potrivit de mari, dupa care se aseaza impreuna cu apa intr-o oala, la foc potrivit. Cind incepe sa clocoteasca, se elimina spuma, apoi se lasa sa fiarba in continuare in oala acoperita. Cind zeama este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat subtire ca fideaua. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile sau bulionul dizolvat in putina supa si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute. Intr-un vas, se fierbe 1/2 l zeama de varza; cind clocoteste, se ridica spuma, apoi se toarna in oala. Se lasa sa fiarba impreuna 10-15 minute si se trage oala de pe foc.
Se drege ciorba cu galbenus si se presara pe deasupra cu patrunjel si marar verde tocate marunt.
2.854 vizualizări
849 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.