Ciorbă de burtă cu cheie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de burtă cu cheie

Ciorbă de burtă cu cheie

Timp de preparare: 5 h

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 2 kg burta din comert (deja spalata si curatata ), o coada de vaca sau genunchi de vaca ( cereti la macelarie o cheie), 1 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 4 oua, 300 g. smintina, otet, o capatina usturoi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-o oala sub presiune se pun la fiert burta, oasele de vaca, morcovii curatati si ceapa curatata cam in 5-6 litri de apa si o lingura de sare. Se lasa sa fiarba 1-5 ore. In acest timp, se separa galbenusurile de la 4 oua si se amesteca impreuna cu smintina, batindu-se bine. Se striveste usturoiul ca la mujdei. Se scoate burta si se taie suvite de aproximativ 5 cm lungime si 1 cm latime. Se scot oasele si se faramiteaza carnea de pe ele. Morcovii, fie se paseaza ca la sote, fie se taie felii. Ceapa se arunca. Se reintroduc in supa deja facuta burta taiata felii, carnea faramitata, feliile de morcovi, mujdeiul si smintina batuta cu oua (aceasta se toarna incet si se amesteca mereu, sa nu se formeze zdrente). Se adauga zeama de lamaie sau otet dupa gust.
Se serveste fierbinte, cu ardei iuti.
19.765 vizualizări
1.259 tipăriri
15 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.