Ciorbă de perişoare de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de perişoare de pasăre

Ciorbă de perişoare de pasăre

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O gaina, 2 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 2 linguri de orez, 2 oua, o lingurita cu faina, 2 linguri de smintina, patrunjel verde, sare, o lamiie mare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se pun apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, se ia spuma de cite ori este nevoie si dupa o ora se strecoara zeama, care se pune din nou la fiert cu o ceapa marunt tocata si zarzavaturile. Intre timp, se da prin masina de tocat carnea impreuna cu o ceapa. In castron, peste tocatura, se pun albusurile, o lingura buna de verdeata tocata marunt si sare dupa gust. Din compozitie, se pregatesc perisoare pudrate cu faina. Cind zarzavatul este fiert, se pun orezul si perisoarele, se potriveste de sare si se lasa vasul la foc domol inca 25-30 de minute. Se drege ciorba cu galbenusuri, combinate cu smintina, se acreste cu zeama de lamiie si se pune verdeata tocata.
3.888 vizualizări
936 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.