Ciorbă de perişoare de vară - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de perişoare de vară

Ciorbă de perişoare de vară

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2-3 morcovi, 2 patrunjei, 2 cepe verzi potrivite, 2 rosii, 1/2 ardei gras verde, frunze de leustean, 300-400 g carne tocata, sare, piper, 1 lingurita Knorr, 1 lingurita faina, 1 ou, acreala (la alegere), frunze de patrunjel si de marar verde, smintina la alegere, 2 linguri orez.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Morcovii si o ceapa se dau pe razatoare, ardeiul si rosiile se taie cubulete. Intr-o oala se pun 2 linguri de ulei si se calesc cele razuite si taiate pina se inmoaie si uleiul prinde o culoare galbena. Se adauga 4 l apa, lingurita de Knorr, sare si piper, patrunjelul radacina razuit si frunzele de leustean intregi.
Intr-e timp se fac perisoarele: carnea tocata de doua ori se amesteca impreuna cu ceapa razuita,. sare, piper, frunze de patrunjel si de marar verde. orez, 1 lingura faina si albusul de ou. Se amesteca bine-bine si se fac perisoare rotunde cu o lingurita .In ciorba care fierbe se introduc perisoarele facute si se lasa sa fiarba 20 min. Galbenusul se amesteca bine cu 3 linguri de smintina si 1 polonic de ciorba si se desarta peste ciorba in clocot.
Ciorba mai da un clocot dupa care se stinge. Cine doreste poate adauga la galbenus 1 lingura bors Knorr . Ciorba se poate acri cu ce folositi de obicei.
La sfirsit se adauga dupa preferinta patrunjel si marar verde tocat.
2.989 vizualizări
833 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.