Timp de preparare: 1 h 15 min.
Complexitate: medie
Ingrediente: 2-3 buc. salata verde, 2 oua, 100-150 g slanina, 2 legaturi ceapa verde, verdeata, faina, sare, o lingura unt, zarzavat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala cu o lingura de apa. Cind apa a scazut, se adauga salata taiata fisii. Dupa ce s-au inmuiat frunzele, se adauga ceapa verde tocata, verdeata tocata, putina faina, sare si unt si se acopera cu apa calda. Cind zarzavatul este fiert, se adauga o omleta coapta pe amindoua partile, taiata fisii sau in patratele. Se acreste cu otet si se presara patrunjel verde tocat. Omleta poate fi inlocuita cu oua care se sparg cite unul direct in ciorba. La fel se prepara ciorba de spanac, macris, etc.