Ciorbă de viţel cu tarhon - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de viţel cu tarhon

Ciorbă de viţel cu tarhon

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne de vitel (rasol sau pulpa), 6-7 cartofi, 1 legatura zarzavat (morcov si patrunjel), 2 cepe mari, 1 ardei gras, 2-3 rosii, 3 linguri bulion, 2-3 legaturi tarhon verde (sau tarhon conservat in otet), ulei, 6-7 linguri otet, sare, boia, 2-3 oua
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea de vitel se spala si se pune la fiert intr-o oala mare (carnea neportionata). Se aduna spuma formata de mai multe ori si se lasa la fiert acoperita pina se inmoaie carnea. Se adauga zarzavatul curatat intreg sau taiat si se mai lasa 1/2h dupa care se adauga cartofi taiati cubulete, ardeiul tocat marunt si rosiile decojite si taiate. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins pina devine aurie apoi se adauga bulionul, delikatul si boiaua. Aceasta compozitie se stinge cu zeama de carne si se toarna peste ciorba unde se adauga si tarhonul taiat, otetul si ouale batute din care se formeaza zdentisoare. Se mai fierbe aproximativ 1/2 h sa iasa aroma tarhonului dupa care se serveste cu ardei iute.
2.730 vizualizări
741 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.