Ciorbă oltenească de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă oltenească de porc

Ciorbă oltenească de porc

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne de porc cu os, 2 morcovi, 1/2 ţelină, 3 cepe, 2 cartofi, 2 linguri pastă de roşii, 1/2 l zeamă de varză sau borş, sare, 1 ou, 1 legătură pătrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pui carnea la foc în apă cu sare, o dai numai într-un clocot şi apoi arunci apa şi speli carnea cu apă rece. O pui din nou la fiert în 4 l de apă rece cu sare şi o laşi 40-45 de minute. Cureţi morcovii, ţelina şi ceapa, le toci mărunt, cureţi şi speli şi cartofii, apoi îi tai în cuburi mai mari. Când carnea este aproape fiartă, pui toate legumele, pasta de roşii şi potriveşti de sare. După ce şi legumele sunt fierte, adaugi zeama de varză sau borşul. Baţi un ou cu puţină sare şi îl pui în ciorbă. Tragi oala de pe foc şi adaugi pătrunjelul tocat.
Poţi pregăti ciorba şi cu şiră de porc afumată sau cu costiţă afumată.
O poţi servi cu castraveciori acri sau ardei iute.
23.418 vizualizări
1.152 tipăriri
8 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.