Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă

Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g ciuperci albe mari, zeama de la 1 lamaie, 3 oua, 1/2 ceasca parmezan (sau cascaval) ras, 1 ceasca lapte, sare, piper macinat, branza de vaca, cateva picaturi otet de mere, cateva picaturi de sos Worcester, 1 legatura patrunjel verde tocat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ciupercile de picioruse, se aleg palariile, se taie in doua si se stropesc cu zeama de lamaie. Se bat bine ouale cu laptele si parmezanul ras, se sareaza si se pipereaza puternic. Se dau ciupercile prin amestecul astfel preparat si se prajesc in uleiul incins. Se amesteca iaurtul cu branza de vaci, se condimenteaza cu otet de mere, sos Worcester, sare si piper si apoi se incorporeaza patrunjelul verde tocat. Se asaza ciupercile pane pe o farfurie, se toarna peste ele sosul de iaurt si branza de vaci, le garnisim cu frunzulite de patrunjel verde si le servim calde.
3.937 vizualizări
711 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
13. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
23. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
25. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.