Ciuperci umplute (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute (I)

Ciuperci umplute (I)

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg ciuperci proaspete, 4 cepe, 1 capatina de usturoi, 3 legaturi marar, 2 legaturi patrunjel, 5 oua, ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se indeparteaza piciorusele ciupercilor, apoi se curata ciupercile si se pun intr-o tava cu putin ulei.
Separat, se caleste ceapa tocata marunt, peste care se pun piciorusele ciupercilor tocate marunt, se lasa la calit, apoi se adauga usturoiul pisat, mararul si patrunjelul toacate marunt.
Cind se raceste compozitia se amesteca 4 oua intregi.
Cu acest amestec se unplu palarioarele ciupercilor. Separat, se bate un ou care se toarna deasupra fiecarei palariute.
Astfel preparate se baga la cuptor.
Se servesc calde sau usor racite, dupa preferinta.
5.794 vizualizări
1.072 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
5. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
6. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
17. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.