Ciuperci umplute (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute (III)

Ciuperci umplute (III)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 ciuperci mari, 12 linguriţe ulei, 2-3 cepe, sare, piper, pătrunjel verde tocat, zeama unei lămîi, încă o lingură de ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Spălaţi ciupercile în apă cu puţină zeamă de lămîie, lăsaţi-le să se scurgă şi desprindeţi picioruşele de pălării.
Ungeţi cu puţin ulei o tavă smălţuită, puneţi în ea ciupercile cu gura în sus, săraţi-le, piperaţi-le, turnaţi în fiecare pălărie cîte o linguriţă de ulei, acoperiţi tava şi daţi-le la cuptor să se pătrundă.
Cînd s-au înmuiat, luaţi capacul şi lăsaţi-le încă puţin să se rumenească.
Separat, tăiaţi picioruşele cubuleţe şi dunstuiţi-le în uleiul încins. Lăsaţi-le puţin să se răcească, tocaţi pătrunjelul verde şi amestecaţi-l cu picioruşele şi cu zeama de lămîie.
Aşezaţi pălăriile rumenite pe farfurii, umpleţi-le cu tocătura de picioruşe şi serviţi-le reci.
2.052 vizualizări
720 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.