Ciuperci umplute cu brânză (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute cu brânză (I)

Ciuperci umplute cu brânză (I)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10-12 ciuperci, sare, unt, 2 linguri bune de branza, patrunjel sau marar, parmezan.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu putina lamaie ca sa nu se inegreasca. Deoparte se aseaza ciupercile intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe jumatate, punand in fiecare un pic de sare si unt. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare si unt. Se trece prin masina de tocat sau sita branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta, se pune si patrunjel sau marar tocat marunt si se umplu ciupercile. Apoi se presara parmezan si unt pe deasupra si se da la cuptor pana se rumenesc.
Se servesc fierbinti.
2.328 vizualizări
707 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
11. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
19. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
22. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.