Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II)

Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 ciuperci mari, 2 linguri unt, 150 g brinza de vaca, 1 lingura marar tocat, 1 ou, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ciupercile si se spala bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toaca marunt si se inabusa cu o lingura de unt. Palariile ciupercilor se pun intr-o cratita sau intr-o tava unsa cu putin unt si se lasa acoperit la foc mic sa se moaie. Dupa ce s-au racorit putin se umple fiecare ciuperca cu brinza de vaci amestecata cu ciupercile tocate, mararul, oul si sarea. Se pune cite o bucatica de unt peste fiecare si se da la cuptor sa se rumeneasca.
3.229 vizualizări
906 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
10. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.