Ciuperci umplute cu slăninuţă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute cu slăninuţă

Ciuperci umplute cu slăninuţă

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 16 ciuperci mijlocii, 3 linguri ulei de masline, 2 felii de slaninuta afumata taiate cubulete, 30 g miez de paine (proaspat), un catel de usturoi zdrobit, 2 cepe verzi tocate marunt, 1/4 ceasca parmezan (cascaval) ras, 2 linguri patrunjel verde taiat foarte fin, un ou batut usor.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 240 grade C. Se tapeteaza o tava mare (32x38 cm) cu o folie care se unge cu grasime. Palariile se asaza pe tava cu gura in sus, iar coditele se toaca marunt. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc cubuletele de slaninuta circa cinci minute, la foc potrivit, amestecand din timp in timp. Se adauga coditele tocate si se prajesc si ele - cu capac - circa doua minute, la foc iute. Apoi se iau de pe foc. Se toarna compozitia intr-un castron, se adauga miezul de paine, usturoiul, ceapa, cascavalul, patrunjelul si oul batut si se amesteca bine. Se umplu ciupercile (palariile) cu amestecul preparat anterior, se baga la cuptor si se coc circa 12 minute, pana ce se rumenesc.
2.038 vizualizări
723 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.