Ciuperci umplute cu şuncă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute cu şuncă

Ciuperci umplute cu şuncă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 16 ciuperci mijlocii, 3 linguri ulei de masline, 2 felii sunca de Praga (cu grasime cu tot) taiate bucatele, 30 g miez de franzela proaspata, 1 catel de usturoi zdrobit, 2 cepe verzi tocate marunt, 1/4 ceasca parmezan (sau cascaval) ras, 2 linguri patrunjel verde tocat, 1 ou batut, sare, piper, 1 1/2 pahar smantana groasa, 1-2 linguri mustar, putin vin alb, inca 150 g cascaval ras, 2 rosii, rondele de ceapa verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C, se tapeteaza o tava de 32x28 cm cu folie de pergament, care se unge cu putin ulei. Se curata ciupercile, se sterg palariile cu o carpa uda si se aseaza in tava, iar piciorusele se toaca marunt.
Intr-o tigaie, se incinge uleiul si se prajeste sunca circa 3 minute, la foc potrivit, intorcand-o din cand in cand. Se adauga piciorusele de ciuperci, se prajesc si ele 2 minute (cu capac) si se ia tigaia de pe foc. Se toarna compozitia intr-un castron, se incorporeaza miezul de paine, usturoiul, ceapa, parmezanul, patrunjelul si oul si se amesteca bine cu o lingura de lemn. Se ia cate putin din acest amestec si se umplu palariile, apasand usor cu degetele. Peste ele se toarna sosul preparat din smantana, mustar, vin si cascaval ras, se baga la cuptor si se lasa circa 15 minute, pana ce se rumenesc.
3.146 vizualizări
754 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
6. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.