Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Porţii: 4
Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.