Clătite umplute cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Clătite umplute cu ciuperci

Clătite umplute cu ciuperci

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ciuperci, 50 g ceapă, 50 ml untdelemn, 50 ml vin, o foaie dafin, 200 ml smîntînă, 50 g parmezan sau caşcaval ras, mărar sau pătrunjel, piper, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se căleşte un minut în untdelemn, adăugînd apoi ciupercile bine spălate şi tăiate felii, 1/2 liguriţă de sare, un vîrf de cuţit cu piper, foaia de dafin şi vinul. Se călesc acoperite pînă cînd scade apa ce o lasă şi se înmoaie; dacă este nevoie, se adaugă cîte puţină apă, pînă cînd se fierb bine. Cînd vor fi gata, trebuie să fie bine scăzute. Cratiţa se ia de pe foc, se adaugă mărarul sau pătrunjelul, sau din ambele, şi smîntîna, amestecîndu-se bine. Clătitele păstrate calde se umplu cu această compoziţie, împachetîndu-le ca sarmalele. Se aşează într-un vas termorezistent, uns cu unt şi se presară cu caşcaval. Vasul se introduce în cuptor cu 10 minute înainte de servirea clătitelor.
6.757 vizualizări
850 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.