Clătite umplute cu praz - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Clătite umplute cu praz

Clătite umplute cu praz

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru clatite: 200 g faina, 4 oua, 50 g unt, 200 ml lapte, sare, grasime pentru prajit (unt sau margarina).
Pentru umplutura: 500 g praz, 150 g ciuperci, 40 g unt, 100 g smantana, 2-3 linguri sos de soia, o lingura mustar, piper, 100 g telemea moale de vaca, grasime pentru uns forma.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Clatitele: se amesteca bine faina, ouale, untul topit si laptele, pana ce se obtine un aluat neted. Se adauga putina sare si se lasa sa se odihneasca 10 minute. Din acest aluat se fac 6 clatite subtiri, care se prajesc pe ambele parti in grasimea incinsa, dupa care se pun deoparte.
Umplutura: se curata prazul si ciupercile. Prazul se taie rondele si se caleste in 20 g unt. Se adauga ciupercile taiate bucati si smantana, apoi se lasa sa fiarba la foc iute, pana ce se evapora tot lichidul. Se incorporeaza sosul de soia si mustarul si se gusta de sare si piper. Fiecare clatita se unge cu un strat subtire de branza moale, iar deasupra se intinde umplutura de praz si ciuperci. Se ruleaza, se aseaza intr-o forma unsa, se presara bucatele din untul ramas si se baga la cuptorul incins. Se lasa sa se rumeneasca circa 30 de minute (la 200 grade C).
4.103 vizualizări
885 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de post cu cartofi şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Salată de praz (Salate > Salate de legume)
16. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
17. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
18. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
19. Salată de morcovi şi praz (Salate > Salate de legume)
20. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.