Coaste de porc la grătar - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Coaste de porc la grătar

Coaste de porc la grătar

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 kg piept de porc (coaste), 600 ml bors, 1 capatana de usturoi zdrobit, 1 lingura amestec de condimente pentru gratar (exista preparat de-a gata), 2 linguri piure de rosii, 2 linguri otet, 1 lingura ghimbir proaspat ras.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puneti carnea la fiert in cantitatea de bors si 150 ml apa. Fierbeti la foc mic, acoperit cu capac, timp de 15 minute. Scurgeti carnea de lichid si puneti-o deoparte.
Amestecati ingredientele ramase intr-un vas incapator si adaugati carnea. Amestecati bine pentru a se unge uniform si lasati sa se raceasca. Dati la frigider timp de 1 ora sau peste noapte.
Frigeti coastele pe gratar timp de 15 minute, avand grija sa le ungeti cu marinata ramasa pana cand se rumenesc bine.
Serviti carnea cu felii de lamaie, pe frunze de salata verde.
6.447 vizualizări
820 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
12. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
20. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
24. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.