Cocoş cu vin - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Cocoş cu vin

Cocoş cu vin

Ingrediente: 1 cocos de peste 1,5 kg, 200 g de slanina, 1 pahar cu vin rosu, o lingura de faina, 2 linguri pasta de rosii, 4 cepe, zarzavat de supa obisnuit, 200 gr. ciuperci, 40 de crutoane de pîine, sare si piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit, se pune slanina taiata in cuburi mici. Deasupra, se aseaza cocosul bine curatat si spalat. Se aseaza in acelasi vas si ceapa tocata pestisori. Cind slanina s-a topit si pasarea este putin rumenita, se intoarce friptura pentru a se patrunde de caldura pe toate partile. Daca este bine facuta, se scoate pe un platou si in grasimea din vas se pune o lingura de faina pentru a se auri 3-4 minute. Se stinge cu vin, se adauga pasta de rosii si zarzavatul curatat, dat pe razatoarea mica. Se adauga sare si piper dupa gust. Daca mai este nevoie, se adauga si putina apa. Se pune apoi friptura in acest sos, se stropeste abundent, se acopera vasul si se mai lasa la cuptor cu foc mic inca 10 minute.
Pasarea se serveste taiata in bucati, acoperita cu sosul din tava si insotita de crutoane de piine rumenite in unt.
4.383 vizualizări
909 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
2. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
3. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
4. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
7. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
9. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
10. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
12. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
13. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
14. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
15. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
16. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
17. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
18. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
19. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
20. Raci fierţi cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Evantai de mere calde (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume)
24. Crap cu vin negru (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
27. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă)
29. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Zacuscă de vinete şi gogoşari (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.