Cod alb cu sos de curry - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Cod alb cu sos de curry

Cod alb cu sos de curry

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g file de cod alb taiat bucati, 25 g unt, 200 ml smantana, 1 lingura praf de curry, 1 lingura sos de peste, 100 g fasole verde curatata, 1 ardei gras galben taiat felii, 1 ardei gras rosu taiat felii, sucul si coaja rasa de la o lamaie, 3 linguri patrunjel proaspat tocat, 500 g taietei de orez sau fidea fierte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-un vas neaderent, se topeste untul si se rumenesc fileurile de cod, mai intai pe partea cu pielite si apoi pe cealalta parte. Se stinge cu sosul de peste, se adauga praful de curry, smantana, coaja rasa de lamaie si legumele si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 10-15 minute.
Intre timp, se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Se lasa sa se scurga bine de apa.
Se adauga in vasul cu peste zeama de lamaie si patrunjelul tocat si se serveste pestele asezat deasupra taiteilor fierbinti.
Daca doresti sa prepari reteta originala, thailandeza, pregateste mai intai sosul cu legumele, inlocuind smantana cu lapte de cocos. De asemenea, in loc de file de cod alb, foloseste creveti, pe care ii adaugi in ultimul moment. Se serveste numai cand acestia sunt calzi.
3.240 vizualizări
687 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Cod file (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
20. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
28. Salată de varză albă cu chimen (Salate > Salate de legume)
29. Salată de orez brun cu curry (Salate > Salate de legume)
30. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.