Compot din piersici, caise, pere - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve de fructe » Compoturi » Compot din piersici, caise, pere

Compot din piersici, caise, pere

Ingrediente: 4-5 kg fructe (de un singur fel sau amestecate), 1 kg zahăr, 3 l apă, vanilie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Fructele curăţate de coajă şi de sîmburi şi tăiate în jumătăţi sau sferturi (perele) se aşează suprapuse, în borcane, cu partea bombată în sus. Siropul rece se toarnă peste ele, cît să le cuprindă, pînă la 2-3 cm sub gura borcanelor, ca să rămînă loc să se dilate lichidul la fiert. Borcanele se leagă şi, apoi, se sterilizează. Dacă piersicile şi caisele, mai tari, se pun întregi, sînt necesare borcane mai mari, deoarece rămîne mult spaţiu gol între ele. Se pot opări în sirop clocotit un minut, ca să intre mai bine în borcane. În rest, se procedează ca mai sus.
8.092 vizualizări
1.212 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
19. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
27. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.