Conopidă cu carne la cuptor - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Conopidă cu carne la cuptor

Conopidă cu carne la cuptor

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O conopida mare, 500 g carne macinata (vita si porc), 3-4 cepe, 200 g telemea de oaie, o legatura marar, cat cuprinzi intr-o mana: patrunjel, telina; 2 linguri ulei, sare, piper, boia dulce, boia iute, 2-3 linguri pasta tomate, 250 g smantana, 1 ou.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata conopida dupa care se pune la fiert in apa cu sare, pana aceasta se fierbe curatam ceapa care se va taia marunt si se va cali in ulei, cand ceapa este usor rumena adaugam carnea macinata si amestecam totul la foc mediu, pasta de rosii o vom amesteca cu putina apa si o vom turna treptat peste carne. Cand carnea incepe sa-si schimbe culoarea adaugam treptat sare, piper si jumatate din verdeata tocata marunt, apoi adaugam boia dupa gust. Cand carnea este fiarta si apa a scazut adaugam si restul de verdeata, amestecam pentru omogenizare. Luam o tava de marime potrivita pe care o ungem usor cu ulei, se i-a 1/2 din conopida deja fiarta si strecurata bine de apa si se aseaza un strat in tava apoi asezam compozitia cu carne peste care se va asaza branza zdrobind-o intre degete apoi si acopera cu restul de conopida. Batem un ou cu smantana si turnam peste continut apoi intoducem totul in cuptor la 150°c 45 de min.
2.994 vizualizări
779 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
22. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
26. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.