Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Coq au vin (II) |
|
Alte reţete |
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 2. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 4. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 6. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin) 7. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume) 9. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 10. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 11. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin) 12. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă) 14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 19. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 20. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi) 24. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 26. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 28. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) |