Cordon Vert, Bleu şi Orange - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Cordon Vert, Bleu şi Orange

Cordon Vert, Bleu şi Orange

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 felii mari de muschi de vita (500 g), 1 portocala, 1 triunghi de branza cu mucegai albastru (100 g), 1/2 pahar iaurt, 1 avocado, 1 cana arahide prajite, 1 pahar vin rosu, 1 pahar ulei de masline, 1 lingura cimbru uscat, 1 lingura busuioc verde, 1 lingurita curry, un varf de cutit scortisoara, 1 lingurita zahar, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se condimenteaza carnea cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se curata portocala de coaja si se taie rondele. Se aseaza cate o rondela de portocala pe o felie de muschi de vita si apoi se ruleaza carnea, in asa fel incat sa nu se desfaca in timpul coacerii. Se pot fixa rulourile cu scobitori. Se unge o tava cu ulei si se pune rulourile in tava. Se presara busuioc verde, se stropesc rulourile cu ulei de masline si vin rosu, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Intre timp, se prepara garnitura de avocado. Se curata avocado de coaja si se taie bastonase sau cubulete. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se caleste avocado-ul. Se adauga apoi arahidele. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa aromele sa se intrepatrunda pe foc timp de 5 minute. Se presara putin piper proaspat macinat, zahar, curry si scortisoara.
Se serveste alaturi de muschiul de vita cu portocale.
Friptura in asa fel pregatita se asezoneaza cu un sos blue cheese: se topeste pe foc branza cu mucegai si se amesteca cu iaurtul.
Se toarna sosul cald peste carnea de vita.
4.571 vizualizări
795 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
29. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.