Cornuri cu anşoa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Cornuri cu anşoa

Cornuri cu anşoa

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pachet de foetaj, 2 borcanele cu ansoa in ulei, 150 g ciuperci, 50 g boabe de porumb din conserva, o ceapa, 1 pachet de parmezan, 200 g stiuleti de porumb murati, ulei de masline, sare, piper, busuioc.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se adauga ceapa si ciupercile curatate si taiate marunt, apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Se lasa sa se calesca, se pun intr-un castron si se lasa sa se raceasca.
Ansoa se scoate din ulei si se pune pe o farfurie. Foitajul dezghetat se taie in triunghiuri egale ca marime.
Pe marginea mai mare se asaza ansoa, boabe de porumb si legume calite. Li se da forma de cornuri si se asaza in tava stropita din belsug cu apa rece.
Se introduce tava in cuptor si se coc. Cand sunt gata, se scot din tava, se asaza pe un platou, se presara deasupra parmezan si busuioc tocat si se servesc cu porumbul murat.
Busuiocul se poate folosi si in umplutura.
2.748 vizualizări
793 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
3. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
4. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
5. Legume cu anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Cornuri cu crenvurşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Budincă de cornuri (Dulciuri > Budinci)
15. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Salată verde cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată de andive, capere şi anşoa (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.