Cotlet de miel umplut cu spanac - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Cotlet de miel umplut cu spanac

Cotlet de miel umplut cu spanac

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet de miel, ulei, piure de spanac, cimbru, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol. Apoi, se taie fileul in lungime si se bate pentru a fi cat mai intins. Se condimenteaza carnea cu sare, piper si cimbru, punandu-se in mijloc, de-a lungul ei, o umplutura de piure de spanac (pregatit in prealabil, sau din cutie). Apoi se ruleaza si se leaga.
Cotletul astfel pregatit se aseaza pe o tava unsa cu ulei, impreuna cu 10 cl de apa. Se va stropi de cateva ori cu sucul format.
Cand este aproape gata, se va scoate staniolul de pe oase pentru a prinde culoare.
2.117 vizualizări
725 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.