Cotlet umplut la cuptor - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Cotlet umplut la cuptor

Cotlet umplut la cuptor

Ingrediente: O bucata de cotlet cu diametru cat mai mare, 250 g carne tocata, o ceapa mica, cateva masline negre, un cabanos, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Bucata de cotlet se taie pe lungime in forma de spirala, astfel încât sa obtinem un dreptunghi cu grosime cât mai mică, pentru o suprafată cât mai mare. Se bate cu ciocanul de şniţele, se pune sare şi piper şi se lasă deoparte.
Se taie ceapa mărunt şi se amestecă cu carnea tocată, sare şi condimentul preferat. Se aşează peste cotletul bătut, la mijloc, jumătate din carnea tocată şi cabanosul, care se acoperă cu restul de carne tocată. Marginile rămase libere de la carnea bătuta se ruleaza peste carnea tocată, se leagă cu aţă şi se dă la cuptor, într-o tavă în care aţi pus untură sau ulei.
Se poate servi caldă cu garnitură de cartofi, orez, legume sau rece, ca aperitiv.
3.622 vizualizări
905 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
12. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
22. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
27. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.