Cotlete de berbec cu sos de ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Cotlete de berbec cu sos de ciuperci

Cotlete de berbec cu sos de ciuperci

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 cotlete de berbec, 100 g slanina, 1 cana vin alb, 200 g ciuperci, sare, verdeata tocata, piper, o ceasca ulei, 1 ceapa mare, cimbru, 1 lingura faina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala cotletele, se bat usor cu batatorul si se prajesc in ulei incins; se scot pe o farfurie. Se pregateste sosul de ciuperci: ciupercile se curata de codite, se spala, se toaca si se pun in uleiul in care s-au prajit cotletele. Odata cu ciupercile se pune ceapa tocata marunt si slanina taiata fasii subtiri. Se acopera vasul si se lasa sa fiarba 15 min. pe foc mic. Cand ciupercile s-au fiert bine, se adauga sare, piper boabe, o cana de vin si faina desfacuta cu putina apa rece. Se continua fierberea si, cand mancarea se poate consuma, se condimenteaza cu cimbru si se pun cotletele in sos. Se mai lasa 15 min. sa fiarba, apoi se trage vasul de pe foc si se presara patrunjel verde tocat.
Se serveste imediat.
3.531 vizualizări
867 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
15. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.