Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean

Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,25 kg dovleac, o tulpina mijlocie de hrean, 20 g unt topit si clarificat (strecurat), sare, o lingurita de curry (pulbere) si una de zahar, 4 linguri de otet, 200 ml apa fiarta cu concentrat de supa de pui, 4 cotlete frumoase de porc, o legatura de ceapa verde (facultativ), o jumatate de mar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata dovleacul de seminte si de miezul poros, se scoate coaja si se taie in cuburi mai mari. Se incinge o lingura de unt topit si se calesc bucatile de dovleac, pana devin sticloase. Se adauga sarea, zaharul si curry si se mai lasa 2-3 minute sa se patrunda. Se sting cu otetul, amestecat cu apa fiarta cu concentrat, si se mai lasa sa fiarba pe foc mic, vreme de 5 minute.
Separat, se curata hreanul de coaja, se da pe razatoarea mica, se amesteca cu jumatatea rasa de mar si cu un strop de otet. (E bine sa se pregateasca cu o zi inainte).
Restul de grasime se pune sa se incinga si se prajesc in ea cotletele pe ambele parti (usor batute, ca sa se patrunda) vreme de 6 minute. Se servesc cu garnitura de dovleac, crema de hrean si ceapa verde taiata marunt.
4.260 vizualizări
804 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
23. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.