Crap pe cartofi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Crap pe cartofi

Crap pe cartofi

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g-1 kg peşte (crap), 750 g cartofi, câţiva căţei de usturoi, piper, verdeaţă, 100 ml ulei, 300 g roşii, cimbru, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curăţă peştele, se spală, se împarte în porţii. Cartofii se taie rotund ca la musaca şi se fierb pe jumătate; se întinde un strat gros de cartofi rondele într-o tavă unsă cu ulei. Bucăţile de crap se aşază peste cartofi; se presară usturoiul tocat mărunt, verdeaţa, cimbrul. Se acoperă cu felii de roşii sau jumătăţi de roşii opărite şi curăţate de pieliţă. Se toarnă uleiul care a rămas, se dă la cuptor, unde se lasă circa 20-30 de minute. Se serveşte cu salată verde sau castraveciori acri.
3.282 vizualizări
886 tipăriri
9 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
19. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.