Crap umplut cu caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Crap umplut cu caşcaval

Crap umplut cu caşcaval

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: 1 crap de 1,5 kg, 250 g caşcaval, 200 g unt, 100 ml vin alb, 50 ml ulei, sare, piper, 1 legătură pătrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Curăţaţi crapul, îl spălaţi, îl presăraţi cu puţină sare şi-l lăsaţi aşa. Tăiaţi bucăţele 100 g unt, daţi caşcavalul pe răzătoare, presăraţi puţin piper şi le amestecaţi. Umpleţi peştele cu untul şi caşcavalul pregătite, îl ungeţi cu vinul amestecat cu ulei, îl aşezaţi într-o tavă unsă cu unt şi-l daţi la cuptor pentru 30 de minute. Din cînd în cînd, îl scoateţi şi-l mai ungeţi cu vin şi ulei. Cînd e gata rumenit, aşezaţi peştele pe un platou, puneţi deasupra untul rămas tăiat bucăţele, presăraţi verdeaţa şi-l aduceţi la masă.
Merge foarte bine alături de garnitură de legume sotate.
4.752 vizualizări
898 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
21. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
22. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
23. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
24. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
25. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.