Crap umplut cu ciuperci (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Crap umplut cu ciuperci (II)

Crap umplut cu ciuperci (II)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 crap mare, 200 g ciuperci, verdeaţă tocată, 1 ceaşcă ulei, sare, piper măcinat, o felie pâine, 1 păhărel vin alb, 1 ceapă, 1 ţelină.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curăţă peştele de solzi, se goleşte de intestine şi se scot cu atenţie oasele de la burtă. Se sărează pe dinăuntru şi pe dinafară. Se lasă să stea aşa până când se pregăteşte umplutura. Se toacă ciupercile şi se pun într-o cratiţă împreună cu uleiul, ceapa tocată mărunt şi ţelina dată prin răzătoare. Se lasă să scadă la foc mic, cu cratiţa acoperită. Când amestecul s-a înmuiat bine, se pune într-o farfurie adâncă şi se amestecă cu miezul de la o felie de pâine înmuiat şi bine frământat, cu verdeaţa tocată, sare şi piper măcinat. Amestecul se omogenizează şi se introduce în burta crapului. Peştele se înconjoară cu o aţă de bumbac, se pune într-o formă şi se introduce la cuptor cu o cană de apă caldă, sare, boabe de piper şi frunze de ţelină. La cuptor se ţine 30 min., la foc potrivit. Se adaugă vinul, se întoarce peştele şi se continuă frigerea încă 30 min. Se scoate forma din cuptor, se lasă să se răcească, apoi se serveşte crapul tăiat felii groase, cu umplutura alături, stropit cu sosul în care s-a făcut.
4.091 vizualizări
877 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
6. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.